Bio
Certificeringen
Specialisaties
Bio

Rob Vens

“In mijn werk vind ik overnames en fusies heel mooi om te doen. Omdat ik geen onderdeel ben van het bedrijf of de cultuur kan ik afstand nemen. Ik kijk, als het ware, met ‘vreemde ogen’ naar de organisatie. Bij Enterprise architectuur geldt: men moet echt willen. Het heeft een enorme impact op de organisatie, maar als het eenmaal goed is ingericht, levert het zoveel op! Mijn hoofdtaak is verbinden. Verbinden van processen, techniek en mensen. Onderling én met elkaar. Dat is ook de reden dat ik naast mijn werk als Enterprise architect werk als mediator. Want ook daarin staat ‘verbinding’ centraal. In die rol ben ik (meestal) niet inhoudelijk bezig, maar faciliterend. Voor sommige mediations opereer ik wel als inhoudelijk betrokkene (zogenoemde evaluatieve mediation), afhankelijk van de aard van het conflict en de wensen van de betrokken partijen.”


Rob is een actief blogger. Zijn artikelen over enterprise architectuur, ethiek, filosofie en wetenschap zijn op deze site te vinden op: http://blog.reflektis.nl

Rob Vens - CEO

Certificeringen

Certificeringen

IIBA badge
Onze certificeringen op enterprise architectuur gebied geven een extra vertrouwen in de kwaliteit van onze kennis.

Rob Vens - CEO

Specialisaties

Specialisaties

Rob heeft in zijn carrière het vakgebied breed doorlopen: van programmeren in Smalltalk/V, via Business Simulation modelling, Knowledge Management, Object-oriented databases, Rule-based systems, Integration Architecture en Middleware, Analysis en Design, naar Enterprise Architectuur.

  • Business Transformation

  • Agile Teams

  • Leadership Effectiveness
  • Strategy to Execution Support

Rob Vens